söndag 23 januari 2011

inte förvånad.

2 saker är jag inte alls förvånad över idag när det gäller mig, för det första. Jag glömde lösenordet på min "äs" blogg, OCH lösenordet på mailen tillhörande bloggen. Så jag kunde ju inte skicka nytt lösen till hotmailen heller? typiskt mig. Fick lite panik för jag kände att jag verkligen behövde skriva av mig just i den stunden. Och då kommer vi in på sak 2 jag lyckats med, igår och idag har jag ätit som en fet jävla gris, och är grymt arg på mig själv. känner mig så jävla fet och äcklig. Igår tänkte jag (av någon dum jävla anledning) unna mig, sådär på lördagskvällen. Så jag gick och köpte en 200g påse olw sourcream & onion chips, lösviktsgodis för 42 kr. Och en 33cl burk dr pepper. tröck i mig kanske halva godispåsen och inte riktigt halva chipspåsen, och drack hela min dr pepper. (hos en kompis) Sen hemma på kvällen drack jag en cider, och några glas vin. Åt även en tallrik pastasallad. Hur jävla mycket kcal är inte det? bara en chipspåse är ju för fan som en stor middag på 1000kcal typ?
Idag då, vaknar vid 12 och äter en kycklinggryta med massa grädde och feta äckliga saker i. SEN, när jag ligger och ser på tv. Får jag ett sånt jävla godissug, och vet att jag har kvar halva godispåsen från igår. Så hetsäter lite godis och blir efter en stund mätt, någon timme händer samma sak igen..
Sitter sedan framför datorn och ser en popurlär tjej i stan, och inser att jag också kan bli henne. Smal, omtyckt och snygg. Får ångest som fan och tar mitt jävla godis, går till toan och sputar ner både toa-rengöring och hårspray i påsen. Över allt godis så det blir oätligt, det känns bra. Nu kan jag inte grisa i mig allt jävla fett. äckel äckel äckel, hade jag haft en tatueringsmaskin hade jag tatuerat in "fet" på händerna, så när jag stoppar någonting i munnen kanske jag tänker till? 

Efter att jag förstört allt äckel, springer jag upp och ner för trapporna flera gångern, lägger mig och gör situps & andra magövningar. samt gör upphopp och står i 90 grader någon stund. Brände väl litegrann, men fan inte ens nära allt jag tryckt i mig.
Känner mig så jävla fet och ful, varför ska det vara så jävla svårt att bara inte äta allt förbannat fett? Vad har jag för fel i huvudet som gör att jag inte fattar bättre?

Nu känner jag att man är lite skakig i benmusklerna pga min hetsträning, det känns då bra.
ska snart ta en sömntablett och hoppas att jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar